Τρόποι αποστολής

Courier
Όλα μας τα προϊόντα αποστέλλονται με courier. Η εταιρία ΕΛΤΑ courier πραγματοποιεί παραδόσεις Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-17:00 και Σάββατο* 10:00 – 14:00. Παραδόσεις Σάββατο γίνονται μόνο αν το ζητήσει ο πελάτης – παραλήπτης της παραγγελίας και υπάρχει επιπλέον χρέωση 3.00€ + Φ.Π.Α. Σε περιπτώσεις όπου επιθυμείται να γίνει παράδοση Σάββατο παρακαλούμε επιλέξτε το αντίστοιχο checkbox κατά το τελευταίο στάδιο της παραγγελίας σας (ταμείο).
Σε περίπτωση που η παράδοση δεν πραγματοποιηθεί με την πρώτη προσπάθεια, η εταιρία courier θα κρατήσει το δέμα στο γραφείο που εξυπηρετεί την αντίστοιχη περιοχή αποστολής για 15 εργάσιμες ημέρες και θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τον παραλήπτη τουλάχιστον 3 φορές, στο τηλέφωνο που έχει δηλώσει κατά την παραγγελία του στο melite.gr, με γραπτά μηνύματα ή κλήσεις. Σε περίπτωση που δε μπορέσει να έρθει σε επαφή με τον παραλήπτη και επέλθει το διάστημα παραμονής του δέματος, η παραγγελία θα επιστρέφεται στην εταιρία μας.

Κόστος
Οι αποστολές των προϊόντων μας επιβάλλονται με τα ακόλουθα κόστη:

  • Έως 2kg : 2.20€ + Φ.Π.Α.
  • Επιπλέον kg 1.20€ + Φ.Π.Α.

Το βάρος των προϊόντων μας αναφέρεται στο περιεχόμενο. Ωστόσο υπάρχει επιπλέον βάρος για τη συσκευασία. Επομένως, το συνολικό βάρος του προϊόντος συσχετίζεται με το βάρος του περιεχομένου με τον ακόλουθο τρόπο:

  • 950gr περιεχομένου αντιστοιχούν σε συνολικό βάρος 1315gr
  • 750gr περιεχομένου αντιστοιχούν σε συνολικό βάρος 1070gr
  • 375gr περιεχομένου αντιστοιχούν σε συνολικό βάρος 590gr

Στο συνολικό βάρος του δέματος συμπεριλαμβάνεται και το βάρος της τελικής συσκευασίας.

Χώρες
Οι πωλήσεις των προϊόντων μας γίνονται μόνο σε Ελλάδα.

Απόθεμα
Σε περίπτωση έλλειψης κάποιων προϊόντων η εταιρεία μας θα επικοινωνεί μαζί σας τηλεφωνικά ή με email.