Τρόποι αποστολής

Courier
Όλα μας τα προϊόντα αποστέλλονται με courier. Η εταιρία ΕΛΤΑ courier πραγματοποιεί παραδόσεις Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-17:00 και Σάββατο* 10:00 – 14:00. Παραδόσεις Σάββατο γίνονται μόνο αν το ζητήσει ο πελάτης – παραλήπτης της παραγγελίας και υπάρχει επιπλέον χρέωση 3.00€ + Φ.Π.Α. Σε περιπτώσεις όπου επιθυμείται να γίνει παράδοση Σάββατο παρακαλούμε επιλέξτε το αντίστοιχο checkbox κατά το τελευταίο στάδιο της παραγγελίας σας (ταμείο).
Σε περίπτωση που η παράδοση δεν πραγματοποιηθεί με την πρώτη προσπάθεια, η εταιρία courier θα κρατήσει το δέμα στο γραφείο που εξυπηρετεί την αντίστοιχη περιοχή αποστολής για 15 εργάσιμες ημέρες και θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τον παραλήπτη τουλάχιστον 3 φορές, στο τηλέφωνο που έχει δηλώσει κατά την παραγγελία του στο melite.gr, με γραπτά μηνύματα ή κλήσεις. Σε περίπτωση που δε μπορέσει να έρθει σε επαφή με τον παραλήπτη και επέλθει το διάστημα παραμονής του δέματος, η παραγγελία θα επιστρέφεται στην εταιρία μας.

Κόστος
Οι αποστολές των προϊόντων μας επιβάλλονται με τα ακόλουθα κόστη:

  • Έως 2kg : 2.20€ + Φ.Π.Α.
  • Επιπλέον kg 1.20€ + Φ.Π.Α.

Το βάρος των προϊόντων μας αναφέρεται στο περιεχόμενο. Ωστόσο υπάρχει επιπλέον βάρος για τη συσκευασία. Επομένως, το συνολικό βάρος του προϊόντος συσχετίζεται με το βάρος του περιεχομένου με τον ακόλουθο τρόπο:

  • 950gr περιεχομένου αντιστοιχούν σε συνολικό βάρος 1315gr
  • 750gr περιεχομένου αντιστοιχούν σε συνολικό βάρος 1070gr
  • 375gr περιεχομένου αντιστοιχούν σε συνολικό βάρος 590gr

Τέλος, η συνολική συσκευασία στην οποία θα παραλάβετε τα προίόντα σας έχει συνολικό βάρος 220 gr.

Χώρες
Οι πωλήσεις των προϊόντων μας γίνονται μόνο σε Ελλάδα.

Απόθεμα
Σε περίπτωση έλλειψης κάποιων προϊόντων η εταιρεία μας θα επικοινωνεί μαζί σας τηλεφωνικά ή με email.